Velkommen til

14 personers ferielejlighed

Mellem den gamle købstad Ringkøbing og feriebyen Søndervig, finder I dette unikke feriehus på 250 m² til ikke mindre end 14 personer, hvor hyggeligt samvær og sjove aktiviteter for alle aldre, er i højsædet. De mørke gulve og fritlagte bjælker skaber en hyggelig og varm stemning.

Feriebolig til familien eller firmaturen

Få samlet den nærmeste familie, dine bedste venner eller fodbolddrengene. I Adventure Parks nye ferielejlighed kan I være op til 14 personer. I de hyggelige rammer med masser af sovepladser og plads til godt selskab er scenen sat til rigtige mange gode stunder.

I ferieboligen er der, alt hvad I skal bruge til en weekendtur eller ferie. Både vaskemaskine og tørretumbler står klar til at tage sig af det praktiske. Og i det store, åbne køkken er der rig mulighed for kulinariske udfoldelser. Hvem skal stå i køkkenet og imponere? Og hvem skal sidde ved bordet som publikum, når der vendes pandekager i luften til morgenmad eller gøres friskfanget fisk klar til aften?

I sommerhalvåret er der også rig mulighed for at rykke de gode oplevelser udendørs. Fra stueplan er der direkte adgang til lejlighedens terrasse. Her kan I installere solbaderne i private omgivelser eller finde grillen frem til lækre bøffer, friskfanget fisk og grillpølser.

I lejligheden er der kræset for detaljerne. De mørke gulve og fritlagte bjælker skaber en hyggelig og varm stemning. Det samme gælder de mange kroge, der indbyder til afslapning og samvær. Lad bølgerne gå højt omkring et brætspil ved spisebordet i køkkenet, eller smid jer på sofaen for fjernsynet. Træk dig tilbage på første sal eller send ungerne ud i den store have. 

Gratis adgang til Adventure Park

Med et enkelt skridt ud ad døren står I midt et mekka af leg. Hos Adventure Park kan I prøve kræfter med adventure golf, fodboldgolf, håndboldgolf, minigolf, fodboldpool og mange andre sjove aktiviteter. Hvem vil du udfordre?

I Adventure Park kan legen også fortsætte indendørs i vores hyggelige legeland for børn eller ved skydesimulatoren. Tag sigte efter ænder, løver, elefanter, lerduer mm. Efter en god kamp i de mange aktiviteter er I mere end velkommen i vores hyggelige café, hvor vi byder på diverse drikkevarer, is og slik.

Lige rundt om hjørnet finder I også et skønt grønt område med gyngestativ og boldbane – masser af plads til at brænde krudt af eller drikke en kop kaffe på et tæppe i godt vejr. Måske kunne vi endda friste med en gåtur? I området omkring Adventure Park er der flotte ruter i forskellige længder. Spørg os endelig, så finder vi den rigtige tur til jer.

På få minutter har I fjordudsigt, fuglekvidder og masser af ro. Gå eksempelvis turen fra ferielejligheden til den lille, børnevenlige strand ved Ringkøbing Fjord. Langs fjorden finder I også den hyggelige sti mellem Ringkøbing og Søndervig.

Tag hele familien med

Skal hele familien med flere generationer afsted sammen? Så kan vi i høj grad anbefale at booke både lejligheden til 14 personer og lejligheden til 8 personer. Bliv naboer og nyd fleksibiliteten i at kunne være sammen og trække sig tilbage. I lejligheden til 14 personer er der service til 20, så I sagtens kan mødes til aftensmad og tale om alle dagens oplevelser.

Oplev Ringkøbing og Søndervig

Blot et øjekast fra Adventure Park ligger den gamle købstad Ringkøbing. Tag på besøg i de brostensbelagte gader, spis en is på havnen og kig på de mange fine båder. Eller tag et nærmere kig på bylivet med alt lige fra små specialbutikker og kunsthåndværk til kendte og populære butikker og caféer.

Er I friske på en tur lidt længere mod vest? Så sæt kursen mod Søndervig. Den populære ferieby summer af liv i sommersæson, mens I kan nyde fred og ro om vinteren. Her finder I både udfordrende golfbaner, cykeludlejning, specialbutikker, restauranter og legepladser. Og så er der jo Vesterhavet. I Søndervig har I direkte adgang til de brusende bølger, der dukker op bag klitter og hvide sandstrande.

Læs mere om nærområdet her.

Nemt overblik med plantegning:

14 personers lejlighed Adventurepark

14 personers ferielejlighed

250 m2 grundareal
75 m2 terrasseareal

GRATIS adgang til Adventure Park

Bemærk at pris er inkl. forbrug af el og vand.

Du er altid velkommen på telefon og mail:

97 33 35 00 / info@adventure-park.dk

Gå direkte til booking

Bemærk linket fører dig videre til booking på Esmark Sommerhus-udlejning.

 

Book nu

Oplev adventure park

Adventure Park er oplevelser og aktiviteter for hele familien, venner og kollegaer, hvor der kan konkurreres og hygges med adventure golf, fodboldgolf, minigolf, bowls, skydesimulator, fodboldpool, legeland og mange andre sjove aktiviteter og spil. I Adventure Park er stemningen altid helt i top!

Besøg parken Se åbningstid/pris

Læ og hygge

Trods den vestlige lokation er der læ bag træerne, så hyggen altid er i højsædet

Bedst på golfen

En af Danmarks bedste Adventure Golf baner som er yderst populær af netop denne årsag. Prøv selv.

Stemning

Der er altid en god stemning blandt alle besøgende og det er betyder utrolig meget for os

Familievenlig

Parken er stressfri, stille og roligt. Slap af med familien i flotte naturomgivelser med sjove aktiviteter