Ringkøbing – 8 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Ringkøbing: Oplev den gamle købstad

Oplev en af Danmarks ældste købstæder fra 1400-tallet. Efter mange år danner byen stadig ramme om livlig handel og mange arrangementer året igennem.


Foto: Destination Ringkøbing Fjord

Det gamle Ringkøbing

Fra Adventure Park kan du komme til Ringkøbings gamle bymidte på få minutter. Her kan du opleve et by- og handelsliv, der trækker tråde langt tilbage i tiden. På hele Vestkysten er Ringkøbing kendt som en rigtig god handelsby.

Den lille by med flere end 50 specialforretninger og 20 spisesteder fylder de historiske gader ud for at binde det gamle og det nye sammen i en unik kombination.

Gå på opdagelse mellem de gamle, lave rødstenshuse og brostensbelagte gader med torvet og kirken som centrum. I Ringkøbing kan du opleve en af de ældste og mest velbevarede købstæder i Danmark.

Ringkøbing er en af områdets ældste byer. Historien som købstad strækker sig helt tilbage til år 1443, hvor byen fik status af købstad, men udviklingen havde allerede være i gang længe. I dag er byen og området fortsat i rivende udvikling. Siden dengang er blandt andet skibsværft, vindmølleindustri og en vinduesfabrik kommet til.

Den hyggelige havn

Glem ikke en tur forbi Ringkøbing Havn. Gå en tur mellem små bådebroer, moler og fjordfiskernes karakteristiske, røde træhuse. Drøm dig væk i udsigten fra den lille lystbådehavn og nyd en is i sommervarmen.

Fra den yderste mole på Ringkøbing Havn kan du skimte ud over fjorden og se flere vestjyske pejlemærker: Gammel Sogn Kirke, Søndervig, Lyngvig Fyr og Hvide Sande.

Bo i vores hyggelige 2, 4, 8, 14 eller 24 personers ferielejligheder og oplev hyggelige Ringkøbing.

Søndervig

Besøg den gamle badeby med populære sandstrande og livligt byliv om sommeren.

Ringkøbing Fjord

Nyd udsigten over den store vestjysk fjord med naturskønne omgivelser og rigt dyreliv.

Sandskulpturfestival

Se internationale kunstneres fantastiske sandskulpturer, der pryder stranden i Søndervig.

Hvide Sande

Shopping, frisk fisk og masser af vandoplevelser. Du kan nemt få en feriedag til at gå i Hvide Sande.

Bork Vikingehavn

Få en levende oplevelse af vikingetiden for hele familien på Bork Vikingehavn.

Seaside safari

Oplev vestkysten fra vandsiden. Ombord på båden fortæller en guide om det, du ser.