Gruppe-tilbud til firmaevents og store grupper

Book jeres næste firmaevent i Adventure Park i Ringkøbing. Det fås næsten ikke bedre og nemmere end masser af aktiviteter, overnatning og masser af skøn natur rundt omkring. Firmaudflugten, ryste-sammen-turen, teambuilding-turen eller andre former for ture med fokus på at styrke det interne sammenhold kan nemt og sjovt afholder hos Adventure Park.

Vi har både forskellige aktiviteter, såsom Adventure Golf, foldboldgolf og håndboldgold, Bowls, minigolf andre sjove aktiviteter. Desuden ligger Ringkøbing Fjord næsten lige i baghaven, 3 km til Ringkøbing centrum - og der er kun 7 km til Søndervig og Vesterhavet.

97 33 35 00 / info@adventure-park.dk

Skjern Håndbold og andre "firmaevents"

Gør som Skjern Håndbold og mange andre firmaer og klubber. Book næste firmaevent hos Adventure Park i Ringkøbing og få masser af frisk luft og styrkelse af holdarbejdet med i købet.

Overvejer i at booke næste firmaudflugt, så tøv endelig ikke med at kontakte os, og husk, at:

Det er tilladt at medbringe mad og drikkevarer, dog ikke øl, vin og spiritus. Dette kan købes i vores café. Vi modtager alle kreditkort, og fakturerer også til EAN-nr.

 Kontakt os gerne, så finder vi en løsning til netop jeres gruppe-event.

Oplev adventure park

Adventure Park er oplevelser og aktiviteter for hele familien, venner og kollegaer, hvor der kan konkurreres og hygges med adventure golf, fodboldgolf, minigolf, fodboldpool, legeland og mange andre sjove aktiviteter og spil. I Adventure Park er stemningen altid helt i top!

Besøg parken Se åbningstid/pris

Læ og hygge

Trods den vestlige lokation er der læ bag træerne, så hyggen altid er i højsædet

Bedst på golfen

En af Danmarks bedste Adventure Golf baner som er yderst populær af netop denne årsag. Prøv selv.

Stemning

Der er altid en god stemning blandt alle besøgende og det er betyder utrolig meget for os

Familievenlig

Parken er stressfri, stille og roligt. Slap af med familien i flotte naturomgivelser med sjove aktiviteter