Pay & Play golf

Hos Adventure Park kan du i længere perioder benytte dig af vores Pay & Play golf koncept, som er med danske ord er selvbetjening til vores minigolf, adventure golf og fodboldgolf. Det betyder, at du hele året kan nyde godt af vores gennemførte og flotte golfbaner med masser af udfordringer til alle niveauer af golftalent og kunnen.

Har du lyst til kaste dig ud i en turnering mod venner og familie i de første og sidste måneder af året er banerne åbne for dig.

Selvbetjening golf af flere slags

Du vælger selv om det er minigolf, adventure golf eller fodboldgolf du er mest til. Vores selvbetjening til golf gælder for alle tre slags og du kan nemt få meget tid til at gå på vores baner i flotte omgivelser. Banerne ligger i øvrigt i god læ, så vestenvinden er ikke til alt for store gener. 

Med nem selvbetjening indbetaler du via MobilePay eller kontant til os og har udstyret til rådighed. Vi stiller både baner, fodbolde og golfkøller til rådighed mod 100 kr. pr. mand.

Vi glæder os til at se jer på banerne.

Oplev adventure park

Adventure Park er oplevelser og aktiviteter for hele familien, venner og kollegaer, hvor der kan konkurreres og hygges med adventure golf, fodboldgolf, minigolf, fodboldpool, legeland og mange andre sjove aktiviteter og spil. I Adventure Park er stemningen altid helt i top!

Besøg parken Se åbningstid/pris

Læ og hygge

Trods den vestlige lokation er der læ bag træerne, så hyggen altid er i højsædet

Bedst på golfen

En af Danmarks bedste Adventure Golf baner som er yderst populær af netop denne årsag. Prøv selv.

Stemning

Der er altid en god stemning blandt alle besøgende og det er betyder utrolig meget for os

Familievenlig

Parken er stressfri, stille og roligt. Slap af med familien i flotte naturomgivelser med sjove aktiviteter