Danmarks bedste Adventure Golf

Ikke alene er vores adventure golfbane en fryd for øjet, men rent spillesmæssigt er den også designet, så den kan spilles af alle, men samtidig er meget udfordrende. Der er mulighed for at lave hole-in one, men det kræver stor præcision og føling med golfbolden.

Adventure golfbanen er designet som en rigtig golfbane og der er både bunkers, vand og store sten som forhindringer. Den er blandt Danmarks bedste og et must at prøve, hvis I kommer til området omkring Ringkøbing og Søndervig.

Selvbetjening adventure golf

I årets første og sidste måneder kan I benytte jer af selvbetjening til at spille adventure golf hos Adventure Park i Ringkøbing. I kan derfor, mod indbetaling via MobilePay eller kontant, spille adventure golf hele året rundt på vores skønne og udfordrende baner.

Oplev adventure park

Adventure Park er oplevelser og aktiviteter for hele familien, venner og kollegaer, hvor der kan konkurreres og hygges med adventure golf, fodboldgolf, minigolf, fodboldpool, legeland og mange andre sjove aktiviteter og spil. I Adventure Park er stemningen altid helt i top!

Besøg parken Se åbningstid/pris

Læ og hygge

Trods den vestlige lokation er der læ bag træerne, så hyggen altid er i højsædet

Bedst på golfen

En af Danmarks bedste Adventure Golf baner som er yderst populær af netop denne årsag. Prøv selv.

Stemning

Der er altid en god stemning blandt alle besøgende og det er betyder utrolig meget for os

Familievenlig

Parken er stressfri, stille og roligt. Slap af med familien i flotte naturomgivelser med sjove aktiviteter