Overnatning i Vestjylland

 

Gør som mange andre og overnat i en super lækker ferielejlighed, hvor du får meget for pengene.
Overnat i skønne Vestjylland, hvor du har skøn natur over det hele. Du vil sove tæt på Vesterhavet, blot et stenkast fra vandet. Med Ringkøbing Fjord lige i baghaven, kan du med en overnatning i Vestjylland altid nyde den skønne natur, gå på opdagelse tilbage i tiden eller blot nyde den gamle by i Ringkøbing.

Du finder ferielejligheder fra 2 til 24 personer. Uanset hvor mange I skal afsted, så har vi ferielejligheden til dig. Tag familien eller kollegaerne med til Adventure Park og prøv alle aktiviteterne. I kan udfordre hinanden i alverdens discipliner, som henvender sig til alle aldersgrupper. Om end du ikke er den mest begavede minigolfspiller, anbefaler vi altid vores besøgende at afprøve, det vi selv mener, er Danmarks Bedste Adventure Golfbane. Den er ikke blot en fryd for øjet – den udfordrer også dine evner på en minigolfbane.

Se vores lille film over Adventure Golfbanen, eller gå på opdagelse i alle aktiviteterne, som du finder hos os i Adventure Park. Vi glæder os til at tage imod dig – og sørge for din overnatning i Vestjylland. 

 

 

Det siger vores gæster:

Pedersen, 19. juli 2022: Vidunderligt hus til fantastisk pris med perfekt beliggenhed

"Alt! 1400 kr. for en overnatning i et hus, der har plads til 8 gæster, er i den grad værd at køre efter. De 1400 kr. dækker også vand, el og fri afbenyttelse af alle deres udendørs aktiviteter. Der er rent og dejligt og vi blev/er MEGET positivt overraskede."

Karina, 3. juli 2020: Fabelagtigt

"Det er et fantastisk sted som vi gerne besøger igen. Der er alt hvad der skal være og mere til - lejligheden er lækker!"

Magrethe Tjell, juli 2022: Perfekt

"Flot og udfordrende spillested, hvor der er styr på detaljerne. Smukke omgivelser. Seje golfbaner, hvor vi hyggede med både danskere og tyskere. Virkeligt et besøg værd. Den sjoveste og mest udfordrende bane, jeg har set herhjemme."

Inger, 31. august 2020: Vi - tre voksne - var meget tilfredse med lejligheden og mulighed for spil i Adventure Park

"Lejligheden i en gammel bondegård var rigtig fin med eget køkken, toilet og bad. Alt var i orden - også rengøringen."

Du kan se alle anmeldelser af Adventure-Park fra Booking.com her.

Du kan se alle anmeldelser af Adventure-Park fra Google.com her.

Overnatning i Ringkøbing

 

Leder du efter den rigtige overnatning i Ringkøbing er vi på mange måder det helt rigtige valg. Vi ligger både idyllisk og samtidig centralt ift. hovedvejen mellem Ringkøbing og Søndervig. Er du udsendt på opgave i Vestjylland kan du booke en billig, nem og økonomisk løsning til dig eller dine medarbejdere. Vi har nemlig kun 3 km. til centrum af Ringkøbing - og blot 8 km. til Søndervig. Der er ovenikøbet cykelsti hele vejen i begge retninger.

Vi har mange forskellige bookinger. Både til turister og udsendte medarbejdere. Med byer lige ved siden af, hovedvej 100 meter fra hoveddøren og Adventure Park's faciliteter i baghaven, så er vi et godt og nemt valg til din overnatning i Ringkøbing.