Overnatning i Vestjylland

 

Gør som mange andre og overnat i en super lækker ferielejlighed, hvor du får meget for pengene.
Overnat i skønne Vestjylland, hvor du har skøn natur over det hele. Du vil sove tæt på Vesterhavet, blot et stenkast fra vandet. Med Ringkøbing Fjord lige i baghaven, kan du med en overnatning i Vestjylland altid nyde den skønne natur, gå på opdagelse tilbage i tiden eller blot nyde den gamle by i Ringkøbing.

Du finder ferielejligheder fra 2 til 24 personer. Uanset hvor mange I skal afsted, så har vi ferielejligheden til dig. Tag familien eller kollegaerne med til Adventure Park og prøv alle aktiviteterne. I kan udfordre hinanden i alverdens discipliner, som henvender sig til alle aldersgrupper. Om end du ikke er den mest begavede minigolfspiller, anbefaler vi altid vores besøgende at afprøve, det vi selv mener, er Danmarks Bedste Adventure Golfbane. Den er ikke blot en fryd for øjet – den udfordrer også dine evner på en minigolfbane.

Se vores lille film over Adventure Golfbanen, eller gå på opdagelse i alle aktiviteterne, som du finder hos os i Adventure Park. Vi glæder os til at tage imod dig – og sørge for din overnatning i Vestjylland. 

 

 

Det siger vores gæster:

Lis 14. juli 2018: Absolut alle pengene værd

"Hyggeligt sted, med masser af spil aktiviteter. Passer perfekt til familien der er spilleglade i alle aldre! Lejlighederne er hyggelig indrettet og der er alt det man har behov for. Absolut et besøg værd! Og billigt ophold!!!"

Peter 19. juli 2018: Super lækker ferielejlighed

"Velindrettet lejlighed i to plan. Udeareal med overdækket terrasse er super dejlig og funktionel. Parkering lige ved døren. Gode gratis aktiviteter til alle aldre."

Henriette 5. juni 2019: Perfekt

"Perfekt lejlighed til miniferie - hyggeligt, alt udstyr i køkken, dejligt bad og skønne senge. Kan varmt anbefales. Dejlig morgenmad på Hotel Fjordgården, tæt på, når man ikke selv vil kokkerere.."

Signe 20. juli 2019: Fantastisk!

Smukt sted! og meget meget hyggeligt! Meget rent og pænt! Super billigt og høj værdi for pengene!

Du kan se alle anmeldelser af Adventure-Park fra Booking.com her.

Overnatning i Ringkøbing

 

Leder du efter den rigtige overnatning i Ringkøbing er vi på mange måder det helt rigtige valg. Vi ligger både idyllisk og samtidig centralt ift. hovedvejen mellem Ringkøbing og Søndervig. Er du udsendt på opgave i Vestjylland kan du booke en billig, nem og økonomisk løsning til dig eller dine medarbejdere. Vi har nemlig kun 3 km. til centrum af Ringkøbing - og blot 8 km. til Søndervig. Der er ovenikøbet cykelsti hele vejen i begge retninger.

Vi har mange forskellige bookinger. Både til turister og udsendte medarbejdere. Med byer lige ved siden af, hovedvej 100 meter fra hoveddøren og Adventure Park's faciliteter i baghaven, så er vi et godt og nemt valg til din overnatning i Ringkøbing.