Overnatning nær Hvide Sande

Vi har rigtig mange glade gæster, som overnatter i vores skønne ferielejligheder i Adventure Park. Søger du overnatning i Hvide Sande, er Adventure Park er helt klart godt og billigt alternativ til den skønne og smukke havneby.

Overnat nær Hvide Sande med kort afstand til Søndervig og Lalandia, men også tæt på Ringkøbing. Du har blot ca. 15 minutters kørsel til fiskerbyen Hvide Sande, når du bor i 2, 4, 8, 14 eller 24 personers ferielejligheder hos os. Og så har du Ringkøbing Fjord blot en lille gåtur væk.

Overnatning og oplevelser nær Hvide Sande

Overnatningen i Hvide Sande kan altså klares med en måske nemmere og lidt mere central placering ift. flere sjove og spændende oplevelser i Vestjylland, som vi har fundet frem til dig. Der er spækket med oplevelser i Vestjylland omkring os, og vi kan altid prale af smuk, skøn og unik natur. Og selvfølgelig ligger Vesterhavet ude bagved og lokker med al sin mægtighed og indbydende badevand.

Book nemt en lejlighed her.

  

Det siger vores gæster:

Linda, 6. juni 2022: Godt til prisen

"Det var mega fedt, at der var udendørs og indendørs aktiviteter med i prisen. Der er en udendørs grill, man kunne benytte, hvis man havde lyst."

Tracy, 19. juli 2020: Fabelagtigt

"Over al forventning! Stort, rummeligt og rent hus. Underholdende med de forskellige udendørs faciliteter. Imødekommende, hjælpsomt og venligt personale. Vil helt sikkert komme igen!"

Zeynep, 28. december 2020: Fremragende ophold

"Fremragende ophold. Meget dejligt sted, som er rent og hyggeligt. God service og til stor hjælp."

Kim Dabelstein Løwe, juli 2021: Hygge for hele familien

"Virkelig en positiv oplevelse! En fed dag i flotte, velholdte omgivelser. Fodboldgolf/håndboldgolf på en super bane med fin sværhedsgrad til hele familien. Adventuregolfbanen var i særklasse. Det bedste fra minigolf og putting green - og samtidig tilgængelig for hele familien."

Du kan se alle anmeldelser af Adventure-Park fra Booking.com her.

Du kan se alle anmeldelser af Adventure-Park fra Google.com her.

Overnatning i Søndervig

 

Leder du efter nem og god overnatning i Søndervig er vi helt klart også et rigtig godt match. Vi ligger placeret blot 8 km. øst for Søndervig og 3 km. fra centrum af Ringkøbing og er derfor et naturligt godt centralt placeret sted, hvor der også blot er 2 km. til Ringkøbing Fjord.

Der kører busser mellem Ringkøbing og Søndervig - og Hvide Sande - og du er derfor nemt bundet sammen med det meste af nærområdet, hvis ikke du selv er i bil. Når du bor hos os er der desuden kort vej til Bagges Dæmning og Kloster Surf Point, som begge er store oplevelser på egne ben og med egne øjne.

Er det familien eller vennerne, som skal have en overnatning i Søndervig - eller arbejder du blot i området, så er Adventure Park en nem løsning til nem overnatning nær Søndervig. Vi har endda cykelsti 100 meter fra hoveddøren, som går til enten Ringkøbing eller Søndervig.

Book nemt din overnatning her.

Det er ingen hemmelighed, at vi har meget at byde på til at supplere din overnatning nær skønne Søndervig. Udover, at du har meget kort til både Ringkøbing og Søndervig har vi mange sjove udfordringer og forlystelser at byde på. Du kan prøve kræfter med adventure golf, fodboldgolf og minigolf. Men du kan også prøve anderledes spil, som også kræver en tunge lige i munden. Vi glæder os til at have dig boende til både hyggelig overnatning og måske suppleret med mange timers sjov på vores baner.