Overnatning nær Hvide Sande

Vi har rigtig mange glade gæster, som overnatter i vores skønne ferielejligheder i Adventure Park. Søger du overnatning i Hvide Sande, er Adventure Park er helt klart godt og billigt alternativ til den skønne og smukke havneby.

Overnat nær Hvide Sande med kort afstand til Søndervig og Lalandia, men også tæt på Ringkøbing. Du har blot ca. 15 minutters kørsel til fiskerbyen Hvide Sande, når du bor i 2, 4, 8, 14 eller 24 personers ferielejligheder hos os. Og så har du Ringkøbing Fjord blot en lille gåtur væk.

Overnatning og oplevelser nær Hvide Sande

Overnatningen i Hvide Sande kan altså klares med en måske nemmere og lidt mere central placering ift. flere sjove og spændende oplevelser i Vestjylland, som vi har fundet frem til dig. Der er spækket med oplevelser i Vestjylland omkring os og vi kan altid prale af smuk, skøn og unik natur. Og selvfølgelig ligger Vesterhavet ude bagved og lokker med al sin mægtighed og indbydende badevand.

Book nemt en lejlighed her.

 

 

Det siger vores gæster:

Annbrit 28. juli 2020: En perle på landet

"Dejligt sted lidt uden for Ringkøbing. Mange muligheder for sjov og leg. Meget pæne og rene lejligheder. Super fint sted vil klart anbefale."

Tracy, 19. juli 2020: Fabelagtigt

"Over al forventning! Stort, rummeligt og rent hus. Underholdende med de forskellige udendørs faciliteter. Imødekommende, hjælpsomt og venligt personale. Vil helt sikkert komme igen!"

Inger, 31. august 2020: Vi - tre voksne - var meget tilfredse med lejligheden og mulighed for spil i Adventure Park

"Lejligheden i en gammel bondegård var rigtig fin med eget køkken, toilet og bad. Alt var i orden - også rengøringen."

Lisbeth 7. juli 2020: Enestående

"Adventure Park har virkelig mange sjove aktiviteter. Fantastisk Adventure Golf"

Du kan se alle anmeldelser af Adventure-Park fra Booking.com her.

Overnatning i Søndervig

 

Leder du efter nem og god overnatning i Søndervig er vi helt klart også et rigtig godt match. Vi ligger placeret blot 8 km. øst for Søndervig og 3 km. fra centrum af Ringkøbing og er derfor et naturligt godt centralt placeret sted, hvor der også blot er 2 km. til Ringkøbing Fjord.

Der kører busser mellem Ringkøbing og Søndervig - og Hvide Sande og du er derfor nemt bundet sammen med det meste af nærområdet, hvis ikke du selv er i bil. Når du bor hos os er der desuden kort vej til Bagges Dæmning og Kloster Surf Point, som begge er store oplevelser på egne ben og med egne øjne.

Er det familien eller vennerne, som skal have en overnatning i Søndervig - eller arbejder du blot i området, så er Adventure Park en nem løsning til nem overnatning nær Søndervig. Vi har endda cykelsti 100 meter fra hoveddøren, som går til enten Ringkøbing eller Søndervig.

Book nemt din overnatning her.