Minigolf i Vestjylland

- 9-hullers minigolf i topklasse

Varm op med en gang minigolf, inden det går løs på den store adventure golfbane. Her kan de helt små også være med. Minigolf er en klassiker som vi alle kender og det er altid garant for både frustration og begejstring.

Minigolf i Vestjylland er en klassisk 'sportsgren', hvor alle kan være med og spille mod hinanden. Det er en traditionel del af ferien for mange at dyste mod hinanden i de sjovt udfordrende baner. Minigolf kan få de fleste til at trække på smilebåndet, men også give farve i kinderne og rulle småirriteret med øjnene. 

Selvbetjening minigolf

I årets første og sidste måneder kan I benytte jer af selvbetjening til at spille minigolf hos Adventure Park i Ringkøbing. I kan derfor, mod indbetaling via MobilePay eller kontant, spille minigolf hele året rundt i skønne omgivelser. Og nu i alligevel er i gang er det jo oplagt at tage en tur på adventure golf-banen også.

Oplev adventure park

Adventure Park er oplevelser og aktiviteter for hele familien, venner og kollegaer, hvor der kan konkurreres og hygges med adventure golf, fodboldgolf, minigolf, bowls, skydesimulator, fodboldpool, legeland og mange andre sjove aktiviteter og spil. I Adventure Park er stemningen altid helt i top!

Besøg parken Se åbningstid/pris

Læ og hygge

Trods den vestlige lokation er der læ bag træerne, så hyggen altid er i højsædet

Bedst på golfen

En af Danmarks bedste Adventure Golf baner som er yderst populær af netop denne årsag. Prøv selv.

Stemning

Der er altid en god stemning blandt alle besøgende og det er betyder utrolig meget for os

Familievenlig

Parken er stressfri, stille og roligt. Slap af med familien i flotte naturomgivelser med sjove aktiviteter