Udendørs aktiviteter

- sjov, aktive legeformer i Vestjylland

I Adventure Park er der ikke blot en enkelt times sjov. Alle vores sjove udendørs aktiviteter indbyder til så meget mere end bare en enkelt time. Og det er ligemeget om vinder blæser kraftigt fra vest - vi er placeret i god læ og du kan stadig kaste dig over de mange aktiviteter under åben himmel. Vores perle er, selvfølgelig, Adventure Golf - deraf navnet på parken. Men du kan også kaste dig over klassisk minigolf. Eller uklassiske bowls. Fodbold-golf eller -pool - eller nogle af de andre sjove aktiviteter i Adventure Park.

Udendørs sjove aktiviteter hele året

I Adventure Park bruger vi, på flere af vores aktiviteter, muligheden for at tilbyde Pay & Play - også kendt som selvbetjening. Det giver dig en unik mulighed for at nyde udendørs sjov hele året. Se vores åbningstider her - og kom glad hele året. Husk, med årskort kan du komme ligeså tit du vil!

I en stor del af året, i højsæsonen og omkring flere helligdage er der betjening på i Adventure Park. Her kan du finde diverse gaver og indretning til din bolig i vores hyggelige butik med accessories. Vi har også en skøn café, hvor du kan købe is, snacks og kolde- og varme drikkevarer. 

Oplev adventure park

Adventure Park er oplevelser og aktiviteter for hele familien, venner og kollegaer, hvor der kan konkurreres og hygges med adventure golf, fodboldgolf, minigolf, bowls, skydesimulator, fodboldpool, legeland og mange andre sjove aktiviteter og spil. I Adventure Park er stemningen altid helt i top!

Besøg parken Se åbningstid/pris

Læ og hygge

Trods den vestlige lokation er der læ bag træerne, så hyggen altid er i højsædet

Bedst på golfen

En af Danmarks bedste Adventure Golf baner som er yderst populær af netop denne årsag. Prøv selv.

Stemning

Der er altid en god stemning blandt alle besøgende og det er betyder utrolig meget for os

Familievenlig

Parken er stressfri, stille og roligt. Slap af med familien i flotte naturomgivelser med sjove aktiviteter