Foldboldgolf + Håndboldgolf

Hos Adventure Park kan der naturligvis også spilles fodboldgolf. Hullerne på vores fodboldgolf er udfordrende men ikke alt for lange, så alle kan være med.

Ligesom i rigtig golf, skal bolden i hul på færrest mulige forsøg. Vores bane kræver ikke at du tidligere har spillet fodbold, men det vil selvfølgelig altid være en fordel.

Fodboldgolf og håndboldgolf spilles på den samme bane, så pigerne kan spille håndboldgolf, mens drengene tager en fodbold med.

Plads til alle

Vores bane kræver ikke at du tidligere har spillet fodbold, men det vil selvfølgelig altid være en fordel. Fodboldgolf og håndboldgolf spilles på den samme bane, så pigerne kan spille håndboldgolf, mens drengene tager en fodbold med.

Vi har som den eneste i området omkring Ringkøbing og Søndervig muligheden for at tilbyde håndboldgolf. Hullerne på vores håndboldgolf er udfordrende, men ikke alt for lange, så alle kan være med.

Ligesom i rigtig golf, skal bolden i hul på færrest mulige forsøg. Vores bane kræver ikke at du tidligere har spillet håndbold, men det vil selvfølgelig altid være en fordel. Fodboldgolf og håndboldgolf spilles på den samme bane, så pigerne kan spille håndboldgolf, mens drengene tager en fodbold med.

Oplev adventure park

Adventure Park er oplevelser og aktiviteter for hele familien, venner og kollegaer, hvor der kan konkurreres og hygges med adventure golf, fodboldgolf, minigolf, fodboldpool, legeland og mange andre sjove aktiviteter og spil. I Adventure Park er stemningen altid helt i top!

Besøg parken Se åbningstid/pris

Læ og hygge

Trods den vestlige lokation er der læ bag træerne, så hyggen altid er i højsædet

Bedst på golfen

En af Danmarks bedste Adventure Golf baner som er yderst populær af netop denne årsag. Prøv selv.

Stemning

Der er altid en god stemning blandt alle besøgende og det er betyder utrolig meget for os

Familievenlig

Parken er stressfri, stille og roligt. Slap af med familien i flotte naturomgivelser med sjove aktiviteter