Dropzone Denmark – 51 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Dropzone Denmark – Faldskærmsudspring i det jyske

Har du behov for et adrenalinkick af de helt store, så er faldskærmsudspring hos Dropzone Denmark nok lige noget for dig.

Frit fald fra 4.000 eller 6.000 meters højde

Hvis man er en stor vovehals, så er der ingen tvivl om, at man skal tage et smut forbi Dropzone Denmark. Her kan du nemlig springe ud af et fly fra 4.000 meter eller 6.000 meter, hvor du kan mærke suset og dit hjerte i højere grad, end du tidligere har oplevet.

Det foregår ved et såkaldt tandemspring, hvor du springer sammen med en instruktør, og det kan gøres relativt hurtigt. Du får nemlig 10 minutters instruktion i, hvordan det helt præcis foregår, og herefter kræver det faktisk kun 15 minutters flyvetur, før du – sammen med din instruktør – kan springe ud fra enten 4.000 eller 6.000 meters højde

Smil! Kameraet filmer dig – hvis du vil have det

Hvis du beslutter dig for at springe faldskærmsudspring, så vil du nok gerne have et minde med fra det – og det kan man heldigvis også få hos Dropzone Denmark, hvor man kan tilkøbe en videopakke, så man foreviger den vilde tur, man skal ud på.

Her kan du vælge imellem tre forskellige pakker, hvor den ene er to kameraer på instruktørens hænder, den anden er fritfaldsfotograf, der følger dig før, under og efter springet og den tredje mulighed er en kombination af de to første.

Videoen får du med på et USB-stik, som du kan se, når du har fået pulsen ned igen og er kommet tilbage i trygge rammer i din Ferielejlighed hos Adventure Park.

Cold Hawaii

Tag til Klimøller og besøg surferne paradis, Cold Hawaii. Spring i bølgerne eller lad dig imponere af profferne.

Vandreruter

Kom helt tæt på naturen og oplev friheden på en af de mange vandreruter i området.

Flyvergraven Hemmet

Oplev historien og flyrester fra Anden Verdenskrig i Flyvergraven ved Hemmet.

Skjern Vindmølle

Vindkraft har været en del af Vestjylland i mange år. Følg i historien i vindmøllens flytninger.

Skovsnogen

Tag på familietur i skoven. Her får du en oplevelse med både kunst og natur for store og små.