Fiskeauktion i Thorsminde – 36 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Fiskeauktion i Thorsminde

Uanset hvordan man vender og drejer det, så hænger fisk og Vestjylland bare sammen. Og det bliver ikke meget mere autentisk end en fiskeauktion i Thorsminde.

Oplev den specielle stemning

Når du benytter dig af Adventure Parks Ferielejligheder, så er der mulighed for, at du selv kan stå for aftensmaden. Vil du gerne have en rigtig vestjysk oplevelse, så skal der naturligvis fisk på menuen på et tidspunkt, og hvorfor ikke kombinere det med en fiskeauktion i Thorsminde?

Hver lørdag i højsæsonen kommer fiskerne ind med dagens fangst, som du kan få lov til at byde på i skarp konkurrence med ligesindede. Her kan du opleve en helt speciel stemning, og et lille adrenalinkick bliver det også til, når du rækker hånden i vejret for at byde på en fisk.

Fisk som du foretrækker det

Hvis du ikke føler for at begive dig ud på en fiskeauktion, så er der dog også rig mulighed for bare at købe fisk på den gode, gammeldags måde. På Vesthavnen i Thorsminde er der nemlig mulighed for at købe dasfriske fisk fra Nordsøen.

Det kan være alt fra laks og torsk til hummer og rejer eller en masse midt imellem. Udvalget er stort, og du kan nyde dem, lige som du foretrækker det. Du kan tage det hele med hjem, men hvis du hellere vil spise det med det samme, så kan du også nyde det på butikkernes terrasser.

Det sker lige over for kajen, hvor fiskene kommer ind fra Nordsøen. Dermed får du ikke bare en udsøgt smagsoplevelse men også en oplevelse for alle dine andre sanser i de smukke omgivelser.

Bork Vikingehavn

Få en levende oplevelse af vikingetiden for hele familien på Bork Vikingehavn.

Lalandia

Glæd dig til 2022, når Lalandia i Søndervig slår dørene op til masse af sjove aktiviteter.

Seaside safari

Oplev vestkysten fra vandsiden. Ombord på båden fortæller en guide om det, du ser.

Naturkraft

Oplev naturen på nye, lærerige og spændende måder, når Naturkraft slår dørene op i 2020.

Ridning på stranden

Snyd ikke dig selv for en tur på hesteryg langs Ringkøbing Fjord og Vesterhavets kyst.

Kabelpark

Stå på vandski og wakeboard. Kabelparken er et fantastisk sted for alle, der elsker leg på vandet.