Herning Blue Fox – 47 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Herning Blue Fox – En god sportsoplevelse for hele familien

Har du nogensinde set en blå ræv suse rundt på isen? Det kan du faktisk opleve i Herning. I hvert fald nogenlunde. Herning Blue Fox er nemlig regionens ishockeyhold, hvor du har mulighed for at få en rigtig god sportsoplevelse

Rig historie med masser af mesterskaber

Herning IK blev stiftet kort efter 2. verdenskrig i 1947, og præcis 20 år efter fik holdet debut i den bedste danske række. Siden da er der blevet vundet mange mesterskaber – faktisk 16 af slagsen – hvor de fleste dog er kommet efter, at klubben skiftede navn til Herning Blue Fox i 1998, da klubben blev professionel.

Det var også heromkring, at klubben oplevede sin indtil da mest succesfulde periode, da 90’erne og 00’erne kastede rigtig mange medaljer, mesterskaber og pokaltitler af sig.

Nyrenoveret hal skaber gode rammer

Mesterskaberne er desværre udeblevet på det sidste for Herning Blue Fox – det seneste blev vundet i 2012 – men det gør ikke oplevelsen mindre, når man ser Herning Blue Fox spille en hjemmekamp.

I 2018 blev komplekset omkring ishockeyhallen nemlig renoveret for +60 millioner kroner, hvilket har givet nogle af de bedste faciliteter i den danske ishockeyliga. Der er rig mulighed for at opleve ishockey på et højt niveau i rigtig gode omgivelser.

Sæsonen bliver spillet fra september-april, og der bliver spillet kampe i både hverdage og weekender, så hvis du overnatter i Adventure Parks Ferielejligheder i det tidsinterval, så er der altså rig mulighed for at se noget af det bedste ishockey i landet.

Sandskulpturfestival

Se internationale kunstneres fantastiske sandskulpturer, der pryder stranden i Søndervig.

Hvide Sande

Shopping, frisk fisk og masser af vandoplevelser. Du kan nemt få en feriedag til at gå i Hvide Sande.

Bork Vikingehavn

Få en levende oplevelse af vikingetiden for hele familien på Bork Vikingehavn.

Seaside safari

Oplev vestkysten fra vandsiden. Ombord på båden fortæller en guide om det, du ser.

Lalandia

Glæd dig til 2022, når Lalandia i Søndervig slår dørene op til masse af sjove aktiviteter.

Naturkraft

Oplev naturen på nye, lærerige og spændende måder, når Naturkraft slår dørene op i 2020.