Kurbad Hotel Fjordgården – 3 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Kurbad hos Hotel Fjordgården

Har du behov for at stresse helt ned og forkæle dig selv? En af de bedste måder at gøre det på ville være med et kurbad hos Hotel Fjordgården, som findes et stenkast fra Adventure Parks Ferielejligheder.Afslapning på den gode måde

Der er ikke meget bedre end ro efter en lang og stressende dag eller uge, og ro får du masser af, hvis du gæster Hotel Fjordgårdens kurbad. Du kan nyde varmen fra de mange saunaer, slappe af i den indendørs pool eller mærke vinden i håret på tagterrassen, hvor du kommer ned i 36 grader varmt vand med en flot udsigt.

Kombiner med mad morgen eller aften

Vil du samtidig gerne kombinere kurbadet med en madoplevelse, så har du også muligheden for det. Hos Hotel Fjordgården er det nemlig muligt at tilkøbe det, hvis dit besøg er om morgenen eller om aftenen.

Hvis du kommer forbi om morgenen, så kan du nyde et udvalg fra deres Hotel Fjordgårdens store morgenbuffet sammen med et glas mousserende vin, der sætter rammerne for en perfekt start på dagen, som du sent vil glemme.

Foretrækker du et besøg i kurbad om aften, så skal du ikke være nervøs, for det er der nemlig også mulighed for. Her kan du starte ud med skøn velkomstdrink og to retter efter køkkenchefens valg, inden du kan nyde en smuk aften med friske snacks og den vilde vestjyske natur.

Naturkraft

Oplev naturen på nye, lærerige og spændende måder, når Naturkraft slår dørene op i 2020.

Ridning på stranden

Snyd ikke dig selv for en tur på hesteryg langs Ringkøbing Fjord og Vesterhavets kyst.

Kabelpark

Stå på vandski og wakeboard. Kabelparken er et fantastisk sted for alle, der elsker leg på vandet.

Lyngvig Fyr

Tag de 228 trin op til den fantastiske udsigt over Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Cykelruter

Tag cyklen rundt i den vestjyske natur. Nyd energien fra din aktivitet og kom helt tæt på.

Vesterhavet

Vestkysten er et besøg værd hele året. Både på varme sommerdage og i det barske efterår.