Landal Seawest – 40 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Landal Seawest: Aktiviteter for hele familien

Tag børnene med på en 40 minutter lang køretur langs den jyske vestkyst. Hos Landal Seawest i Nørre Nebel, kan du opleve deres store badeland og legeland. Skab en god oplevelse for hele familien og prøv de mere end 100 meter lange vandrutsjebaner, bølgebassin og vandkanoner.

Badeland

Mere end bare et badeland

Tag på én dagstur til Landal Seawest og oplev en dag med hygge og aktiviteter for hele familien. 

Der er ikke kun oplevelser for børn ved Landal Seawest. Her er plads til både afslapning og oplevelser i naturen, med vandre- og cykelture. Du kan udfordre hele familien i diverse aktiviteter, som bordtennis, hockey eller badminton. Er du selv løbet tør for energi, finder du også en wellness afdeling med dampbad, sauna eller massage, så du kan få ladet batterierne op igen. 

Besøg Seawest

Der er rig mulighed for at besøge Seawest. De udvider åbningstiderne i sommerferiens højsæson, så du kan opleve badeland og legeland helt frem til kl. 21. Med al den energi, som bliver brændt af i de sjove omgivelser, skal der også mad til. Brasseriets køkken er klar til at servere lækre og familievenlige retter året rundt.

Børnene vil elske legelandet

Hvis du har børn med på turen, så er der så godt som garanti for, at de vil elske det indendørs legeland. Her har de yngste mulighed for at klatre og kravle i en labyrint af legeaktiviteter, der nok skal holde dem beskæftiget og tage pusten fra dem. 

Når de er færdige med legelandet, så kan de også hoppe på den udendørs legeplads, hvor der samtidig er en hoppepude og trampoliner, hvor det sidste energi kan blive brændt af.

Bunkerne på Vestkysten

Tag tilbage i historien til 2. verdenskrig, og oplev bunkerne fra den militære konflikt i Europa i midten af det 20. århundrede.

Generator Ringkøbing

Er du musikinteresseret? – Find alle spændende koncerter i det vestjyske, og find hvilken artist der spiller på Generator.

Windsurfing

Kurser, skoler og udlejning i alt inden for wind- og kitesurfing

Kommandobroen

Oplev gastronomisk mad i smukke omgivelse på Kommandobroen i Hvide Sande

Jettes Strudsefarm

Tag på safari i Vestjylland og oplev en række eksotiske dyr

Laubjergs Planteskole og Rosenhave

Oplev 10.000 kvadratmeter haveanlæg, med tusindvis af roser og blomster