Ravhuset Hennebjerg – 50 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Ravhuset Hennebjerg – Kom tæt på havets guld

Er du naturhistorisk interesseret, og kan du lide at kigge på noget smukt, mens du hører spændende fortællinger? Hvis det er tilfældet, så burde du besøge Ravhuset Hennebjerg.

 

Rav over det hele

I Nørre Nebel tæt på den jyske vestkyst finder man Ravhuset Hennebjerg, der – som navnet antyder – er meget glad for rav. Indendørs i butikken finder man nemlig rav i massevis, som er blevet lavet til smykker, og det er også muligt at finde smykker i jet og sølv.

Indehaveren af butikken står selv for det hele, hvorfor han faktisk er alt fra designer til guldsmed og videre til ravsliberen, når det kommer til at producere disse flotte smykker, som alle der har en kærlighed til rav og havet vil sætte stor pris på.

Der er selvfølgelig mulighed for at købe de pæne smykker, så man kan tage et stykke af Vestjylland med hjem, men Ravhuset Hennebjerg byder faktisk også på andet end bare pæne smykker.

Det første jet- og ravmuseum

Udover den fine butik rummer Ravhuset Hennebjerg nemlig også verdens første jet og- og ravmuseum. Her får du rig mulighed for at dykke helt ned i historien om den planet, vi befinder os på, og hvordan den har udviklet sig igennem milliarder af år.

Museet kan nydes med øjnene, men resten af kroppen kan også holdes glad, da det er muligt at nyde en varm kop kaffe eller et glas vin, mens man betragter de mange flotte smykkesten med en entusiastisk fortæller.

Alt dette kan du besøge, mens du overnatter i Adventure Park Ferielejligheder. Køreturen til Nørre Nebel er nemlig ganske lige til langs vestkysten.

Vedersø Klit

Oplev den gamle byggestil og dyk ned i Kaj Munks historie, når du besøger det populære sommerhusområde.

1700 Festival

Vær med, når Ringkøbings historie fortælles med masser af aktiviteter og liv i de gamle købstadsgader.

Kitesurfing

Besøg Kloster Surf Point. Se og oplev den fantastiske stemning blandt surferne og se deres flotte stunts.

Fiskesøer: Put'n'take

Fang dine egne fisk i en af Vestjyllands mange fiskesøer. Giv og tag i en af Put'n'take søerne.

Loppemarkeder

Find dit helt eget guld på loppe- eller bagagerumsmarked i Vestjylland. Der er masser af gemte skatte.

Bovbjerg fyr

Gå på opdagelse i landskabet, der blev formet af istiden og nyd udsigten fra toppen af fyret.