Struer Museum – 48 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Struer Museum – B&O-udstilling og meget andet

Hvis du og familien er glad for at være kulturelle, og I ynder at besøge et museum eller to, så er Struer Museum uden tvivl noget for jer. Her kan I blandt meget andet se en B&O-udstilling og besøge Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum.

Se og hør mere end 90 års udvikling

I 1927 byggede Bang & Olufsen sin første fabrik lidt udenfor Struer, og siden da er der sket meget for både virksomheden og teknologien bag deres produkter. Ved at besøge B&O-afdelingen på Struer Museum får du både mulighed for at se den vilde udvikling i design og høre den lige så imponerende udviklingen i lyden. Her kan du nemlig se mange af deres gamle og nye produkter, og så har de også lavet et lydunivers.

I lyduniverset kan du blive klogere på lyden gennem sjove eksperimenter, oplevelser og lege. Denne del af museet er især gode til familier, hvor der er rig mulighed for at lære ting, uanset om man er ung eller gammel.

Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum og andet

Struer Museum er dog ikke kun en tur gennem B&O-maskinen. Her kan du blandt andet også besøge Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum, hvor der blandt andet kan ses en stor samling af lokomotiver, vogne og generele jernbaneeffekter. Det vil med garanti afføde en masse ahaoplevelser for alle aldre og give en masse sjove snakke til middagsbordet.

Derudover kan man også besøge ”Æ Fywerhus”, som er et fint fiskerimuseum, samt Thyholm Egnsmuseum, der består af fem bygninger i en klynge. Hovedbygningen af disse er angivet til at være bygget i 1644, og her kan man altså også få et godt indblik ind i fortiden i Struer og omegn.

Lyngvig Fyr

Tag de 228 trin op til den fantastiske udsigt over Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Cykelruter

Tag cyklen rundt i den vestjyske natur. Nyd energien fra din aktivitet og kom helt tæt på.

Vesterhavet

Vestkysten er et besøg værd hele året. Både på varme sommerdage og i det barske efterår.

Stauning Havn

Oplev en af de mest idylliske havne ved Ringkøbing Fjord, kendt for jazz, fiskerhytter og whisky.

Danmarks Flymuseum

Besøg Danmarks Flymuseum, og gå på opdagelse blandt flere end 40 veteranfly fra både ind- og udland.

Fiskeriets Hus

Gå med under vandoverfladen i de store akvarier og oplev de spændende fisk fra hav og fjord.