VW & Retro Museum – 19 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

VW & Retro Museum: Hop tilbage i tiden

I Ulfborg finder man et museum, som alle elskere af retro-ting og veteranbiler burde besøge. Hos VW & Retro Museum kan man nemlig hoppe tilbage til tidsintervallet 1950-1979.

Historien bag VW & Retro Museum

Tilbage i april 2015 åbnede VW & Retro Museum dørene op som et privat museum, hvor der er mulighed for at hoppe tilbage i tiden. Samlingerne der står på museet, startede dog en del år tidligere – nemlig tilbage i 2003 – hvor ejerne købte deres første cabriolet.

Fem år senere – i 2008 – startede de så også med at samle på retroting, der både var relateret til biler, men også husholdningsting som kommer fra samme årgange som diverse køretøjer, hvilket giver en perfekt mulighed for at opleve flere forskellige ting fra starten af 50’erne til slutningen af 70’erne.

Flere udstillinger over 1700 m2

Museet spreder sig nu over 1700 m2, og er fordelt ud over flere udstillinger. I udstillingerne kan du blandt andet se flere end 20 biler, flere specielle trailere, knallerter cykler og alverdens tilbehør.

Disse er blevet sammensat med diverse retroting, så man får den helt rigtige kontrast i udstillingerne, hvor hele familien har rig mulighed for at nyde en tur tilbage i tiden.  

Og skal en familietur fra før 1970’erne være helt fuldendt, så skal man naturligvis også kunne nyde en medbragt madkurv, som man gjorde i det gode gamle dage. Det har VW & Retro Museum heldigvis også tænkt på, og derfor er det muligt at nyde medbragt mad i deres cafe område.

Windsurfing

Kurser, skoler og udlejning i alt inden for wind- og kitesurfing

Kommandobroen

Oplev gastronomisk mad i smukke omgivelse på Kommandobroen i Hvide Sande

Jettes Strudsefarm

Tag på safari i Vestjylland og oplev en række eksotiske dyr

Laubjergs Planteskole og Rosenhave

Oplev 10.000 kvadratmeter haveanlæg, med tusindvis af roser og blomster

Survival of the fattest

Oplev skulpturen der belyser den skæve fordeling af ressourcerne i verden.

Kunst i Vestjylland

Er du på jagt efter nye kunstoplevelser? Vi guider vi dig gerne til både populære gallerier og skjulte perler.