WOW PARK Skjern – 22 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

WOW PARK Skjern – Vild oplevelsespark

WOW PARK Skjern er en oplevelsespark, der er fyldt med en masse leg og spænding, som alle legebørn vil elske.

Masser af sjove oplevelser

Hvis du tager familien med til WOW PARK Skjern, så venter der jer en masse spændende og sjove oplevelser, som de fleste børn vil elske – og måske frygte en lille bitte smule. Det er nemlig langt fra det hele, der foregår nede på jorden.

Her kan du nemlig bruge trækronerne som legeplads, hvor du finder alt fra rutsjebaner, trætop legehuse og hængebroer i 10 meters højde! Har får man både udfordret ens balance og ens mod, mens sommerfuglene kriller i maven.

Derudover er der også vilde kæmpeslynger, svævebaner, eller net i træerne, hvor der kan leges blandt nogle kæmpebolde. Det er alt sammen med til at give en sjov oplevelse for både ung og gammel.

Hygge på jorden

Har du en lille smule højdeskræk, så er der dog også flere ting at lave nede på jorden. Her finder du blandt andet underjordiske huler, en stor skovlabyrint og balancebaner.

For de helt små er der også mulighed for en masse trygge lege, hvor der findes legehuse og søde klappegeder, som man kan hygge sig med. Derfor er der rig mulighed for en sjov og hyggelig familieudflugt, hvor alle aldre kan være med.

Der findes også en lækker skovcafe ude i WOW PARK Skjern, men det er også helt okay at tage sin egen mad med, som man for eksempel kan grille i hyggelige rammer eller nyde en picnic i skovbunden.

Skovsnogen

Tag på familietur i skoven. Her får du en oplevelse med både kunst og natur for store og små.