Lejeboliger til medarbejdere

Hos Adventure Park Apartments kan du nemt booke en ferielejlighed til dine medarbejdere. Enten fra dag til dag - eller over en længere periode. Vores lejligheder er til både 2, 4, 8, 14 og helt op til 24 personer. Størrelsesmæssigt er de på henholdvis:

25 m2 - 30 m2 - 130 m2 - 250 m2 - 350 m2

Alle lejligheder har et fuldt udstyret køkken, så man selv kan kokkerere og lave madpakker. Der er fladskærms-tv til afslapning efter endt arbejdsdag. Opholdsområde, soveværelse og badeværelse med bruser er selvfølgelig en del af pakken - og så er der møbleret terrasse med grillfaciliteter til at nyde udelivet lidt.

Der er altid GRATIS adgang til Adventure Park inkluderet i lejlighedsprisen.

 

Se lejligheder Ring til os

Send forespørgsel

Book lejligheder til medarbejderne

Vi har ofte besøg i vores lejligheder af udstationerede medarbejdere i hele Midt- og Vestjylland. Der er en god, hyggelig og daglig rytme sammen med dem. Ofte giver de indtryk af, at det er væsentligt mere hjemligt, rart og hyggeligt at bo her, end at være indlogeret på et hotel.

Adventure Park Apartments har hyggelige og uformelle rammer, som læner sig meget op af et normalt hjemmeliv, som kan være med til at gøre udstationeringen mindre kedelig. Det er nemt og overskueligt at booke lejlighederne - enten fra dag til dag eller lige præcis de uger i ønsker. Tjek tilgængeligheden her.

Book online Ring til os

Find os ved vesterhavet