DGI Huset Herning – 49 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

DGI Huset Herning – Fundamentet for en sjov dag

Hvis du trænger til en afslappende dag i wellness og dejlige omgivelser, så skal du til DGI Huset i Herning. Hotellet byder på en kombination af både wellness, svømmehal og fitnesscenter. Med et moderne og lækkert vandkulturhus er du sikret en afslappede og sjov dag med dig og dine børn. Udover at indeholde sjov for vandglade sjæle tilbyder huset også mulighed for at dyrke sport og fitness. Her er du garanteret en hyggelig dag ligegyldigt, hvad din alder er.

Gør aktivitet sjovt

I DGI Huset Herning har du muligheden for at bevæge dig både til lands og til vands. Du kan for eksempel booke en badminton bane til familien, tage i fitnesscentret, booke dig ind på Yoga-hold eller slå dig løs i deres vandkulturhus. Her er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser. Fælles for alle disse idéer er, at du og din familie får jer rørt på en sjov og oplevelsesrig måde. Uanset om du vælger fitnesscentret eller vandlandet, skal du nok få en sjov og aktiv eftermiddag, som uden tvivl vil gøre både børn og voksne trætte.

En afslappende dag i wellness

Hvis du har haft rigeligt med spændende og udfordrende aktiviteter på din ferie, er det også muligt at få en mere afslappende dag i DGI Huset. I wellness centret kan du nyde en afstressende og dejlig dag med både sauna, dampbad og spabad. I rolige og afslappende omgivelser kan du lade tankerne flyde væk og give din krop og dit sind, den fred og ro som de har brug for. DGI Huset tilbyder desuden også en række hold, som kombinerer wellness oplevelsen med fællesskab og god stemning.

En sjov dag med familien

DGI Huset har et hav af muligheder for at underholde dig og din familie. Med en placering i hjertet af Herning har du masser af muligheder for at tage videre til HerningCentret eller nuppe en lækker frokost i gågaden.

Cold Hawaii

Tag til Klimøller og besøg surferne paradis, Cold Hawaii. Spring i bølgerne eller lad dig imponere af profferne.

Vandreruter

Kom helt tæt på naturen og oplev friheden på en af de mange vandreruter i området.

Flyvergraven Hemmet

Oplev historien og flyrester fra Anden Verdenskrig i Flyvergraven ved Hemmet.

Skjern Vindmølle

Vindkraft har været en del af Vestjylland i mange år. Følg i historien i vindmøllens flytninger.

Skovsnogen

Tag på familietur i skoven. Her får du en oplevelse med både kunst og natur for store og små.

FC Midtjylland

Se topfodbold på MCH Arena i Herning, når FC Midtjylland er i aktion.