FC Midtjylland – 42 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

FC Midtjylland: Topfodbold i Herning

Når du og familien har spillet fodboldgolf hos Adventure Park, vil I måske gerne se nogle af landets bedste fodboldspillere sparke til den runde kugle. Hvis det er tilfældet, så skal du ikke længere væk end Herning, hvor du kan se de midtjyske ulve fra FC Midtjylland. På MCH Arena i Herning kan du nemlig se topfodbold sammen med 11.000 andre, når FC Midtjylland jagter nye pokaler til pokalskabet hvert år.

Foto: FC Midtjylland

Oplev fodbold på højeste niveau

Mere eller mindre siden stiftelsen i 1999 har FC Midtjylland været en fast bestanddel i toppen af dansk fodbold, og siden 2004 har de spillet alle deres hjemmebanekampe på MCH Arena i Herning. Beliggende lige ved siden af Messecenter Herning har de midtjyske ulve jagtet point i landets bedste række, og i de senere år har det kastet flere mesterskaber og pokaltitler af sig. Derfor kan du også være sikker på at se noget af den bedste fodbold, man kan finde i Danmark, når du gæster MCH Arena.

En oplevelse for store og små

Det er ikke kun fodbolden på banen, der rammer topniveauet på MCH Arena. Takket være det nye stadionbyggeri i starten af 00’erne er faciliteterne også af høj klasse. Derfor er der også god plads til benene, hvis du gerne vil sidde ned og nyde en kamp. Kan du og resten af familien slet ikke være i jer selv af ren og skær spænding under en fodboldkamp, så kan man også købe ståpladser, så man rigtig kan leve sig ind i kampen.  

Skovsnogen

Tag på familietur i skoven. Her får du en oplevelse med både kunst og natur for store og små.

Skjern Håndbold

Oplev håndbold på højeste niveau, når Skjern Håndbold spiller i Skjern Bank Arena.

Maxitours

Prøv en personlig, guidet tur på Puch Maxi i Thyborøn nær hav og havn.