Maxitours – 1 time og 3 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Maxitours: Puch Maxi-tur i Thyborøn

Savner du lyden af en knallert og synet af en grøn mælkekasse? Så er det nok dig, der skal tage en tur Thyborøn og hoppe på en anderledes turisttur. Hos Maxitours i Thyborøn finder du nemlig den gamle knallert, der har nået kultstatus i Danmark, og intet sted i Danmark passer Puch Maxien bedre ind end i Thyborøn.

 

Puch Maxi ved ”æ hav og rundt æ havn”

Hos Maxitours kan du i to timer få en guidet tur af Thyborøn, hvor du med mælkekassen på bagsmækken kommer til at fræse rundt i den vestjyske by. Her kommer I blandt andet ned omkring ”æ haw og rundt æ havn” – som de ynder at sige i Thyborøn – og grupperne plejer at være små, så der er rig mulighed for at få en personlig guidet tur, hvor hyggen er i højsædet.

Thyborøn har meget at byde på

Når du er blevet blæst igennem på din guidet Puch Maxi-tur, så behøves du ikke forlade Thyborøn lige med det samme. Byen har nemlig meget at byde på. Du kan for eksempel besøge:

  • Søkrigsmuseet, der fokuserer på 1. Verdenskrig. Her finder du blandt meget andet information omkring Jyllandsslaget, der er historiens største søslag, og mindesten for de 654 danske søfolk, der mistede livet på grund af krigshandlinger under 1. Verdenskrig.
  • Kystcentret, der er et oplevelsescenter for både ung og gammel.
  • JyllandsAkvariet, hvor man kan røre og hjælpe med at fodre hajer, krabber og rokker.

Skovsnogen

Tag på familietur i skoven. Her får du en oplevelse med både kunst og natur for store og små.

Skjern Håndbold

Oplev håndbold på højeste niveau, når Skjern Håndbold spiller i Skjern Bank Arena.

FC Midtjylland

Se topfodbold på MCH Arena i Herning, når FC Midtjylland er i aktion.