Femhøjsande Plantage – 8 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Ferie med hunden: Hundeskov Ringkøbing

Har du hunden med på ferie, ligger hundeskoven i Femhøjsande Plantage blot 8 minutters kørsel fra Adventure Park Ferielejligheder. Her finder du et 20 hektar stort område, hvor du sagtens kan få flere timer til at gå. Selve plantagen er ikke kun for dig med hund, der er plads til alle.

 Ferie med hunden

Rig mulighed for hundeskove tæt på Ringkøbing

I Ringkøbing-Skjern kommune finder du en lang række af hundeskove, hvor du kan møde mennesker med hund. Blandt andet finder du Hoverdal hundeskov i Spjald, Hundeegnen i Skjern og Hundeskoven i Ringkøbing. 

Natur for hele familien i Hundeskov Ringkøbing

I plantagen kan du opleve en lejrplads med tilhørende grill, bænke, borde og skraldespande. Det er de perfekte rammer for hygge i naturen med hele familien. I plantagen er der desuden brede stier med fast underlag, som gør både kørestole og barnevogne let at manøvre rundt. Ydermere er der plads til den aktive mountainbikerytter, da enkelte stier er egnet specielt til dette.

Gårdbutikker i Vestjylland

Oplev hvordan den salte luft på vestkysten har indflydelse på økologiske råvarer

Landal Seawest

Oplev det store badeland og legeland og afprøv alverdens aktiviteter hos Landal Seawest

Bunkerne på Vestkysten

Tag tilbage i historien til 2. verdenskrig, og oplev bunkerne fra den militære konflikt i Europa i midten af det 20. århundrede.

Generator Ringkøbing

Er du musikinteresseret? – Find alle spændende koncerter i det vestjyske, og find hvilken artist der spiller på Generator.

Windsurfing

Kurser, skoler og udlejning i alt inden for wind- og kitesurfing

Kommandobroen

Oplev gastronomisk mad i smukke omgivelse på Kommandobroen i Hvide Sande