Jyske Bank Boxen – 43 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Jyske Bank Boxen: Danmarks første multifleksible hal

Med plads til op til 15.000 tilskuere er Jyske Bank Boxen blevet en af de fedeste arenaer i Danmark, hvor mange berømte kunstner har slået vejen forbi.

Populært til sportens verden

I 2010 slog Jyske Bank Boxen dørene op for første gang, da Lady Gaga spillede den første udsolgte koncert i Danmarks første multifleksible hal. Siden er Jyske Bank Boxen blev brugt af diverse verdensstjerner – hvad end det har vi i musikken eller sportens navn.

Foruden diverse musikalske indslag har Jyske Bank Boxen nemlig dannet rammen for nogle fede sportsoplevelser. Der har både været VM og EM i dame- og herrehåndbold, EM i bordtennis, volleyball og svømning samt VM i ishockey.

Verdenskendte kunstnere har været på besøg

Ved du hvad Prince, Rihanna, Ed Sheeran, Paul McCartney, Adele og Lukas Graham har tilfælles? Ja, du har nok regnet ud, at de alle sammen har været et smut forbi Jyske Bank Boxen for at spille koncert i de smukke rammer som arenaen giver.

Jyske Bank Boxen er nemlig blevet kendt for at danne rammen om musikoplevelser af højeste kvalitet for diverse verdenskendte kunstnere, der har taget et smut forbi Herning.

Hvis du også har planer om at skulle til en fed koncert eller en god sportsoplevelse i Jyske Bank Boxen, så kan du nemt gøre det, mens du overnatter i Adventure Parks Ferielejligheder. Vi er nemlig ikke mere end en lille køretur væk fra den store multihal.

Skovsnogen

Tag på familietur i skoven. Her får du en oplevelse med både kunst og natur for store og små.

Skjern Håndbold

Oplev håndbold på højeste niveau, når Skjern Håndbold spiller i Skjern Bank Arena.

Maxitours

Prøv en personlig, guidet tur på Puch Maxi i Thyborøn nær hav og havn.