Musikteatret Holstebro – 38 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Musikteatret Holstebro: Kultur for alle aldre

Tag en smuttur til Holstebro og oplev lidt kulturelt. Der er oplevelser for alle aldre, uanset om du er til dans, koncerter, musicals eller noget helt fjerde. Lige meget hvad du er til, så kan du være sikker på, at du bliver godt underholdt.

 

Foto: Musikteatret Holstebro

3 sale giver muligheder

Musikteatret Holstebro har tre sale, Knudsens, Black Box og Teatersalen, der endda kommer med flere balkoner. Det giver muligheder for, at der altid er noget for enhver smag, hvor man kan blive højkulturel med en ballet eller få testet lattermusklerne med et godt stand-up-show.

Også mulighed for udendørs-oplevelser

Normalt forbinder man naturligvis et Musikteater med indendørs underholdning, men der er også rig mulighed for at opleve ting udenfor.

I tide og utide – og især når man forventer godt vejr – er der mulighed for at opleve koncerter og forestillinger under den blå himmel. Ja, nogle gange kan du endda selv få lov til at deltage i festlighederne med fællessang eller vandreture med fortællinger. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, så der er helt sikkert noget for dig.

Ender du med en indendørs forestilling, så er det også relativt nemt at parkere tæt på Musikteatret, da du finder 4 parkeringspladser i nærheden – og når du kommer i bil fra Adventure Parks Ferielejligheder, så bliver du glad for det.

Skovsnogen

Tag på familietur i skoven. Her får du en oplevelse med både kunst og natur for store og små.

Skjern Håndbold

Oplev håndbold på højeste niveau, når Skjern Håndbold spiller i Skjern Bank Arena.

FC Midtjylland

Se topfodbold på MCH Arena i Herning, når FC Midtjylland er i aktion.