Naturkraft – 4 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Naturkraft: Oplev naturen på ny

I 2020 slog et nyt oplevelsescenter dørene op i Ringkøbing. Naturkraft giver store og små mulighed for at blive klogere på naturen og dens kræfter på underholdende vis.


Foto: Destination Ringkøbing Fjord

Oplevelser for alle sanser

Glæd dig til at opleve naturen på helt nye måder. Naturkraft byder på aktiviteter for alle sanser og tilbyder ny viden om naturens ressourcer og menneskets rolle i samspillet.

I mange år har vestkysten tiltrukket gæster til den rå og uspolerede natur. Især i de senere år har gæsterne også efterspurgt formidlende og lærerige oplevelser. Det kommer nu med Naturkraft – Ringkøbings nye oplevelses- og aktivitetscenter.

Sjove ekspeditioner for alle aldre

Hos Naturkraft får du og din familie masser af frisk luft, når de mange kvadratmeter naturunivers skal udforskes. Hver dag kan I også komme med på ekspeditioner, der skifter alt efter vejret. Der er nemlig altid noget at opleve og lære, når det kommer til den vestjyske natur.

Gennem leg får gæsterne en helt ny oplevelse af den vestjyske natur, hvor man opdager, at naturen består af nogle sammenhænge, som man måske ikke tænker over i hverdagen. Der er rig mulighed for, at hele familien kommer til at lege sig frem til en større forståelse og bevidsthed, når det kommer til klimaet og bæredygtighed. 

Tag et smut forbi Naturkraft, mens du bor i Adventure Parks ferielejligheder - det er ganske nemt, da det ligger et lille stenkast fra os.

Ridning på stranden

Snyd ikke dig selv for en tur på hesteryg langs Ringkøbing Fjord og Vesterhavets kyst.

Kabelpark

Stå på vandski og wakeboard. Kabelparken er et fantastisk sted for alle, der elsker leg på vandet.

Lyngvig Fyr

Tag de 228 trin op til den fantastiske udsigt over Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Cykelruter

Tag cyklen rundt i den vestjyske natur. Nyd energien fra din aktivitet og kom helt tæt på.

Vesterhavet

Vestkysten er et besøg værd hele året. Både på varme sommerdage og i det barske efterår.

Stauning Havn

Oplev en af de mest idylliske havne ved Ringkøbing Fjord, kendt for jazz, fiskerhytter og whisky.