Oxriver – 10 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Oxriver – Put & Take søer nær Ringkøbing

Hvis man har den mindste interesse i at fiske, så er Oxriver et rigtig godt sted at besøge. Her er der nemlig plads til både nybegyndere, fluefiskere og familieture.

En af Danmarks største

Oxriver er beliggende i byen No og har seks søer og mere end 1000 meter lange åløb, hvilket gør det til en af Danmarks største Put & Take søer, hvor der er rig mulighed for at fange fisk i forskellige størrelser.

Hver dag bliver der nemlig sat fisk ud på en størrelse mellem 1-8 kg i flere forskellige arter. Hvis du har heldet med dig, kan du f.eks. både fange regnbueørred, kildeørred, bækørred. Guldørred, Brødding og Røddinger, så det er bare med at kaste stangen i vandet og håbe, at fiskene bider på.

Autentisk følelse og gode forhold

Hos Oxriver er der fokus på at skabe en autentisk oplevelse for fiskerne, og derfor bliver vandet i søerne pumpet rundt med op til 900 liter i minutter. Det er også med til at sikre mere ilt til fiskene i vandet, hvilket alt andet lige må betegnes som en win/win.

Udover de gode forhold under selve fiskedelen, så er der også gode forhold efterfølgende. Der er nemlig også opsat toiletter ved søen, og der er mulighed for at rense dine friskfangede fisk.

Når fiskene er renset, så kan du jo tage dem med til hjem din Ferielejlighed hos Adventure Park, som ligger i kort køreafstand fra Oxriver.

Bagges Dæmning

Giv dig selv en enestående naturoplevelse ved at gå eller cykle på tværs af Ringkøbing Fjord.

Golf i Holmsland Klit

Holmslandsklit Golfklub tilbyder 27 fantastiske huller i klassiske, vestjyske naturforhold.

Ringkøbing-Skjern Museum

Ringkøbing-Skjern Museum dækker over 14 bygninger på 150 kilometers landevej.

Vægterne i Ringkøbing

Det vægterens opgave at synge og gå en tur i byen efter mørkets frembrud.

Ferie med hunden

Oplev hundeskoven i Femhøje Plantage og tag på hyggetur med familien i naturen

Gårdbutikker i Vestjylland

Oplev hvordan den salte luft på vestkysten har indflydelse på økologiske råvarer