Staby Ismejeri – 25 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Staby Ismejeri: Lækker lokalproduceret is

Er du vild med en lækker og cremet sorbet eller flødeis? I så fald skal du tage et smut forbi Staby Ismejeri for at smage lækker lokalproduceret is fra Vestjylland.

Sorbet og flødeis i flere varianter

Staby Ismejeri specialiserer sig i både sorbet og flødeis, og der er heldigvis varianter for enhver smag. Sorbeten fås nemlig i fem forskellige varianter såsom hyldeblomst og jordbær, mens flødeisen fås i hele 14 forskellige varianter, som inkluderer alt fra smagen af Baileys, smør-karamel og brombær. Der er altså rig mulighed for at finde din favoritsmag – og man kan selvfølgelig godt købe mere end en.

I butikken finder du nemlig forskellige størrelser, hvor der kan købes 100, 500 og 1000 ml. Man kan faktisk også få 2500 og 5000 ml., men det kræver dog, at man har bestilt på forhånd.

God cremet smag

Smagen fra de forskellige varianter får lige et nøk op i forhold til mange andre steder. Sorbeten er rigtig lækker og cremet, og de indeholder hverken mælk eller æg.

For flødeisen er der det ekstra twist, at den er lavet af frisk mælk fra Staby Ismejeris egne køer, og derudover tilsættes der fløde for at give isen den lækre, cremede konsistens.

Hvis du er en is-elsker, så er det altså med at tage turen til Ulfborg, som kun ligger 25 minutters kørsel fra din base hos Adventure Parks Ferielejligheder.

Fiskeriets Hus

Gå med under vandoverfladen i de store akvarier og oplev de spændende fisk fra hav og fjord.

Bagges Dæmning

Giv dig selv en enestående naturoplevelse ved at gå eller cykle på tværs af Ringkøbing Fjord.

Golf i Holmsland Klit

Holmslandsklit Golfklub tilbyder 27 fantastiske huller i klassiske, vestjyske naturforhold.

Ringkøbing-Skjern Museum

Ringkøbing-Skjern Museum dækker over 14 bygninger på 150 kilometers landevej.

Vægterne i Ringkøbing

Det vægterens opgave at synge og gå en tur i byen efter mørkets frembrud.

Ferie med hunden

Oplev hundeskoven i Femhøje Plantage og tag på hyggetur med familien i naturen