Struer Håndbryg – 47 minutter fra Adventure Park Ferielejligheder

Struer Håndbryg – Mikrobryggeri med god smag

Er du en stor øl-elsker, så ved du, hvor interessant det kan være at besøge mikrobryggerier – og så skal du uden tvivl slå et smut forbi Struer Håndbryg.


Årlig produktion på ca. 20.000 liter

Struer Håndbryg har ikke vanvittig mange år på bagen, da mikrobryggeriet blev grundlagt i 2012, og de har efterhånden fået opbygget en eksklusiv produktion på omkring 20.000 liter øl hvert år i flasker.

Nogle af flaskerne servers både i 0,5 liter og 0,75 liter, ligesom de faktisk også laver fustager af både fem og 20 liter, som primært bliver udlejet til fester.

Det mest interessante ved mikrobryggerier er dog at se, hvordan øllene bliver brygget, og det kan du også få ved Struer Håndbryg, hvor det er muligt at få en fin rundvisning af stedet.

Brygger ni forskellige øl

Hos Struer Håndbryg bliver der brygget ni forskellige øl, hvoraf tre af disse bliver brygget til en speciel årstid – nemlig en påskebryg, julebryg og nytårsbryg.

Foruden disse tre producerer de også øllene Saga, Skonnert, Venøbryg, Hvedeøl, Borgmesterbryg og Jubilæumsbryg, hvilket efterlader noget for enhver smag.

Øllene kan også købes hos supermarkeder og købmænd i og omkring Struer, så selv hvis du ikke kan komme forbi til en guidet rundvisning, så kan du godt få lov til at nyde en god øl fra Struer Håndbryg, som selvfølgelig kan bringes tilbage din Ferielejlighed hos Adventure Park.

Cold Hawaii

Tag til Klimøller og besøg surferne paradis, Cold Hawaii. Spring i bølgerne eller lad dig imponere af profferne.

Vandreruter

Kom helt tæt på naturen og oplev friheden på en af de mange vandreruter i området.

Flyvergraven Hemmet

Oplev historien og flyrester fra Anden Verdenskrig i Flyvergraven ved Hemmet.

Skjern Vindmølle

Vindkraft har været en del af Vestjylland i mange år. Følg i historien i vindmøllens flytninger.

Skovsnogen

Tag på familietur i skoven. Her får du en oplevelse med både kunst og natur for store og små.

FC Midtjylland

Se topfodbold på MCH Arena i Herning, når FC Midtjylland er i aktion.